enter_eshop

SRG Storage Cloud + User Data

SRG Storage Cloud + User Data

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

    Κατόπιν των πρόσφατων κυβερνοεπιθέσεων της προηγούμενης εβδομάδας, και τις επιπτώσεις σε χιλιάδες υπολογιστές παγκοσμίως, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η SRG Μηχανογράφηση, έχει υλοποιήσει ένα νέο πακέτο Cloud storage, για όσους συνεργάτες ενδιαφέρονται να αποθηκεύσουν στο Cloud και τα υπολοιπα αρχεία τους, όπως word, excel, pdf και λοιπά.

 

     Ενημερωθείτε για την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση ΕΔΩ.

"Περισσότερα από 75.000 θύματα των κυβερνοεπιθέσεων που έπληξαν δεκάδες χώρες (σσ. εκτιμώνται 100 χώρες - και η Ελλάδα)  την Παρασκευή «έχουν καταμετρηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι αυτήν τη στιγμή» έγινε γνωστό σήμερα από τη γαλλική αστυνομία σε ένα ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/346371/perissotera-apo-75000-thumata-tis-kuvernoepithesis-se-olokliro-ton-kosmo/#ixzz4h8q0ixEd 

 

 

 

     ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

     Ο ιός μεταδίδεται κυρίως μέσα από μολυσμένα συννημένα αρχεία σε e-mails, τα οποία αρκετές φορές, λόγω των πολλών παραλλαγών του ιού, μπορεί να περάσουν απαρατήρητα κυρίως από τα free antivirus. Σε περίπτωση που μολυνθεί υπολογιστής του δικτύου μας, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα ο ιός να καταφέρει να περάσει σύντομα σε άλλους υπολογιστές, ειδικά αν αυτοί χρησιμοποιούν παλιές εκδόσεις λειτουργικού, όπως Windows XP, Windows Server 2003, ή ακόμη και πιό σύγχρονα λειτουργικά, που δεν λαμβάνουν σωστά τις ενημερώσεις της Microsoft.

     Επίσης, σε περίπτωση που έχετε κοινόχρηστους φακέλους εντός του δικτύου, είναι δεδομένο ότι ο ιός θα κρυπτογραφήσει τα διαμοιρασμένα αυτά αρχεία, καθότι δεν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να προστατευτούν, την στιγμή που έχουν πλήρη δικαιώματα read/write σε όλο το δίκτυο.

 

 

 

     Δεδομένου ότι η λήψη backup από το προσωπικό, υπόκειται συχνά σε ανθρώπινα λάθη (ο χειριστής αμελεί την διαδικασία και δεν παίρνει τακτικό backup, το backup γίνεται σε ελλατωματικό μέσο και δεν αποθηκεύεται σωστά, το μέσο αποθήκευσης παραμένει συνδεδεμένο στο PC και μολύνεται και αυτό, κλπ),
η SRG Μηχανογράφηση σας προτείνει την νέα της υπηρεσία Cloud Storage, που αναλαμβάνει για σας, αυτόματα την διαδικασία της λήψης backup σε ιντερνετική τοποθεσία Cloud, προσφέροντας τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας και προστασίας.

      Η υπηρεσία Cloud Storage, αναλαμβάνει να κάνει αυτόματη λήψη backup των φακέλων, βάσεων δεδομένων, προσωπικών αρχείων, ή ακόμη και ολόκληρων δίσκων συστήματος/data του υπολογιστή σας και να ανεβάσει τα αρχεία αυτά σε ιντερνετικό χώρο αποθήκευσης, μακριά από απειλές ιών, βλάβες hardware υπολογιστών, φυσικών καταστροφών και κλοπών.

     Δυνατότητες:

 • Αυτόματη λήψη backup μέσω χρονοδιαγράμματος ή κατόπιν εντολής μας
 • Δυνατότητα συμπίεσης του backup, για ταχύτερη μεταφορά στο cloud
 • Αυτόματη μεταφορά στο cloud και έλεγχος/διαγραφή παλαιότερων backup, για μείωση απαιτούμενου χώρου
 • Δυνατότητα προσδιορισμού αριθμού backup που θα διατηρούνται στο cloud
 • Δυνατότητα επιπρόσθετης λήψης backup και σε κάποιο τοπικό αποθηκευτικό χώρο
 • Δυνατότητα κλειδώματος του backup με κωδικό, για αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης
 • Έλεγχος για ύπαρξη κρυπτογραφημένων αρχείων από ιούς cryptolocker
 • Δυνατότητα εύκολης ανάκτησης δεδομένων από το Cloud
 • Αποστολή e-mail μετά την λήψη backup, για ενημέρωση της ορθής διαδικασίας, ή τυχόν προβλημάτων
 • Εγκατάσταση ως service, για ορθή λειτουργία σε remote servers
 • Δυνατότητα για απομακρυσμένη πρόσβαση σε κονσόλα ελέγχου της διαδικασίας (με έξτρα χρέωση)

 

 

 

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΟΥ BACKUP ΓΙΑ DATA

Cloud Storage USERPLUS με 75€ + ΦΠΑ ετησίως,
για χώρο 50GB, σε dedicated Raid Server.

 

     Το πακέτο σας εξασφαλίζει δύο εβδομαδιαία backup (Τρίτη-Παρασκευή), μεγέθους έως 50GB την φορά, για τα αρχεία των χρηστών σας. Η πρώτη αποστολή των δεδομένων γίνεται στο σύνολο των αρχείων και οι μετέπειτα αποστολές αφορούν μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει ή προστεθεί, Η διαδικασία γίνεται σε διαφορετικά backup jobs, ώστε να υπάρχουν δύο σετ backup και να εξασφαλίζεται η ακεραιότητα των δεδομένων, ακόμη και αν το ένα σετ μολυνθεί.

     Κόστος αρχικής εγκατάστασης 100€ + ΦΠΑ για Windows 7, 8.1, 10 και 150€ + ΦΠΑ για Windows Server 2008, 2012, 2016.

     

      Για περαιτέρω απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας, 2310-541560, είτε στο e-mail info@srg.gr

 

Mετά τιμής,

 

Δαγκλής Αστέριος

SRG-Αντωνιάδης Πολύδωρος & ΣΙΑ Ε.Ε.

Τηλ. 2310-541560

 

.